понеделник, 23 март 2009 г.

Наръчник за оцеляване в Пловдив 3

По идея на Fallen One
За оцеляването по тепета и разните му там паметници.
За начало Альоша- Старият руски паметник и хълма около него представляват любимо място за воаьори , педофили , наркомани и т.н . Там има и кози пътечки по който и козите не смеят да слезнат , но някой хора се опитват . На самият връх пък по баловете е пълно с желета ..ъъ..тоест абитуриенти. Не е приятно място да сте по-тъмно , освен ако не си носите взвод марини в дамската чантичка.
Следва Младежкият хълм. За него важи всичко казано горе в пълна силна , само че има още повече кози пътечки и подозрително гледащи младежи и девушки . Там е и една от забележителностите на Пловдив - детското влакче на тепето..Ако искате да се качите ? Ми греда , трябва да сме 140 см висок макс.
Старият град- Аристократичност , история , римски паметници , музей . Все такива хубави неща в този град.. А и малки улички където след 10-11 могат да ти откраднат боксерските без да разбереш кой е бил.. После най-вероятно ще ти ги върнат , но преди това ще се възползват от липсата на бельо, няма движание , няма коли , няма кой да те напсува , ама ако се случи някой яко ти дупе.
Пловдивският панаир- Самият панаир е построен като лабиринт и имам чуството че всяка година се прокарват нови и нови тунели. За сметка на това палатите са си една и съща бройка / 20 и косур / но сякаш се местят . Ако сте там без гид единственото което можете да правите е да се ориентирате по номерация..Която е едно към гьотере бтв и няма да ви изведе до никъде .
Гребната база-Ех през деня ..толкова много хора , колела и бла бла . Вечерно време ? Пияници , глутници кучета и 14 годишни двойки който се мъчат да правят секс в/у пейка. Само дето момчето не може а момичето не иска..Забавно си е наистина . Моста е пред полу-разпад , самият канал е чистен за последното сушата на 2005 и не мирише зле.. много.
И все пак елате при нас :Р

3 коментара:

Анонимен каза...

Хахах, това за момчетата и момичетата ми хареса :D

Charlotte каза...

Забравил си да опишеш гарата след 22 часа...много забавни работи се случват и там :D

Unknown каза...

Гарата и булеварда най-вече... (бате ша'йбешли)
Пък и как можа да забравиш часовниковата кула и тепето прикрепено към нея... и стария град
Май трябва да ти поразкажа историйки сега кат се поприбера за малко, ама предполагам, че поне половината си ги чувал :)
О... Ами градската и фонтаните???
Май събрахме материал за 4-та и 5-та част а? :))