четвъртък, 24 септември 2009 г.

Да , ама не точно

" — Защо все се движат на групички? — обърна се Хари към Рон, когато
десетина момичета минаха покрай тях и се разкикотиха, вперили очи в него. —
Как да издебнеш някоя насаме и да я поканиш?
— Да опитаме с ласо — предложи Рон. "
Сетих се за тази фраза одеве , докато най-бързото ми участие на онлайн турнир по покер приключи за 23 минути , когато 4те ми валета , загубиха безславно от кент роял , за което шанса да стане е доволно малък. Преглътнах го някак си , но понеже бръмбарите ми в главата са и те прости / не всички имат висше , но някой имат все пак / реших да ритна стената. Което само по себе си не е кой знае кво..ама я ритнах с оперираното коляно и щях да си разглобя крака с замах. Айляк ли съм искам да знам ? Как да е докуцах до лаптопа с друга цел , а именно да изразя малко мисли по горната фраза.
Жените , харабийка имат отвратителният навик да са на групички по 2-3-4 до безкрайност. Да издебнеш момиче само и да се опитате да говорите , без да се чува безкраен кикот отстрани е вероятността 1 към 1 000 000 . А ако отиде да го кажете това което искате пред всичките и приятелки , рискувате да ви бъзикат до живот. После да си мъж било лесно..да бе сигурно . Ще му се обадя да му предам , само да го видя. И все пак ако кажете и стане нещо м/у момичето и вас , приятелките и от който отърване няма / по-здраво не знам дали може да захапе и бяла акула , като момиче се лепва към приятелката си / винаги когато ви видят ще се хихикат и ще си шушукат. Ако сте адският непукист-добре. Ако ли не , или искате да останете насаме с приятелката си , по-добре се снабдете с много добри доводи. Не, секунда това не помага. С тухла четворка може да пробвате , току-виж имало някакъв ефект. И здрави нерви споменах ли че ще ви трябват . Като бях на 16 си мислех че това е само при 16 годишните.. Е да , да ама не . С времето установих че става само по-зле и по-зле и по-зле. И да винаги може да е по-зле. От типа на " Ми то хубу да се виждам с теб , ама нали знаеш че най-добрата ми приятелка ще идва почти винаги с нас " * самоубива се от смях* Тоя лаф е култов ама такъв е живота. И все пак има 1-2 изпитани методи да се отървеш от приятелките и.
1ви : Отвлечи я . Леко е подсъдимо ама все пак.
2ри . Каниш я да поговорите насаме , или да излезнете заедно на кафе сами.Молете се да не каже на приятелка къде са защото те "случайно" ще минат . И Хитлер случайно е трепел еврей нали..
И понеже не мога да си структурирам мисълта ще напиша 1 виц
"Мутра стой в дискотека и гледа една мадама , която е с най-добрата си приятелка.Чуди се как да я заговори ,накрая отива при тях , застрелва най-добрата и приятелка в главата и се приближава към обекта на желанията си .
-Нещо , самотна ми изглеждаш тази вечер? "

Няма коментари: