четвъртък, 15 октомври 2009 г.

It`s for...

Женска злоба. Т`ва копеле е баси необятната тема , която никога не ми е била ясна. "Една жена си вървяла и срещнала една змия" . Ами с извинение ама това е най-често така.. и злобата е за доволно малоумни неща . От типа на подобни маратонки , еднакви дънки и т.н . Интересното е че ако го направи приятелка на момичето , тя просто има всъщият вкус , а ако го направи някоя друга е гадна копираща курва. Е айде някой да ми обясни логика / който успее каса бира и 20 кебапчета / . При мъжете не е така , колкото и да сме скарани , или не си говорим или се сбиваме и ни минава. Не че няма и такива мъже , но те са специална и нежна порода която е анално податлива. Да се върна на тази злоба. Тя е баси , особено лепкава като желе , и особено разтеглива във времето , като експонат във музей. Няма ясно определено събитие което да я спре. Според мен повечето полтъргайсти са точно женски озлобени духове.
Присъствал съм на особено забавни случки от типа на появя се момиче с нова прическа , и нейни 'приятелки' почват " Оле колко си хубава , сладка , котенце , слънчице , луничке , месечинки и т.н " а разделят ли се "Тая в косата е като ритана зелка , мяза на кошница " и сякви такива мили епитети и определения . Най-забавното е ако две жени , който се мразят , си харесат един и същи мъж. Тогава започва нещо , пред което Робърт Де Ниро и Мел Гибсън , само могат да си водят записки как се играя роля , а всички партизански отряди по света да си водят бележки за подмолни действия. Но как да е темата е необятна примери има доста , но ме мързи адски много пък и е някво студено на пръстите , то вън белите мечки вече излезнаха . Според мен просто повече жени се намразиха едновременно и затова студа настъпи такова очаквано , по-средата на октомври. Айде със здраве и се пазете от пингвини по пътищата

2 коментара:

Neeyla каза...

Няма никаква логика в женската злоба, просто насаждани типове на поведение. "Трябва да си мил с приятелите си" играе особено важна роля в случая.
И само бтв-то, не всички жени са лицемерни.

Всъщност, знаеш ли, всичко опира до едно нещо - мъжете. Просто това е убиване на конкуренцията, един вид. Като някоя мацка види, че приятелката й се котира повече отколкото тя е абсолютно нормално да започне да я имитира. А пък котиращата се от своя страна ще почне да вижда заплаха в лицето на допреди-да-започне-да-я-копира най-добра приятелка. И се почва...
Нали, не, че вече не са най-добри приятелки, просто стават лицемерни най-добри приятелки... в което приятелство няма НИКАКЪВ смисъл, ама ходи им го обяснявай.

Затова уважавам мъжкото съсловие повече. Като имате проблем си теглите един як бой и всичко е решено. ^^

أمل каза...

"анално податлива"

ахахаха това кърти :))